Bewijs voor onderbetaling bouwvakkers Sontbrug

Steven Radersma/RTV Noord (illustratie)

Personeel van uitzendbureaus bij de bouw van de Sontbrug in de stad wordt onderbetaald. Dat blijkt uit onderzoek van de Inspectie SZW, de vroegere Arbeidsinspectie. Het gaat om buitenlandse werknemers van die bureau's, vooral Hongaren.

Lees verder >>

Afvalbedrijf Dusseldorp vertrekt uit Noorden: gedwongen ontslagen

Flickr/Alwin Nöller (Creative Commons)

Het afval- en recyclingbedrijf Dusseldorp stopt met het inzamelen en recyclen van afval in het Noorden. Het bedrijf heeft in onze provincie vestigingen in Veendam en Midwolde.

Lees verder >>

Veiling dreigt voor kantoren Euroborg

Flickr/Antoon Kuper (Creative Commons)

Een deel van de Euroborg staat te koop. Het gaat om Euroborg Offices, het kantorendeel van het sportcomplex. De kantorenring van bijna 6.500 vierkante meter wordt ter veiling aangeboden op de website van Boekenrode Bedrijfsmakelaars & Taxateurs.

Lees verder >>

Leekster Eagles mist promotie na strafschoppen

RTV Noord

De zaalvoetballers van Leekster Eagles hebben de finalewedstrijd om promotie naar de Eredivisie na strafschoppen verloren van ZVV Den Haag. De stand na verlening op neutraal terrein in Heerhugowaard was 4-4.

Lees verder >>

Robin IJzerman is de winnaar van Café Martini XL

RTV Noord

Robin IJzerman uit Groningen is de winnaar van de talentenjacht Café Martini XL. Zij werd vrijdagmiddag live in de uitzending van Radio Noord verrast door verslaggever Ronald Niemeijer.

Lees verder >>